Maicroft, wydaje mi się, że silnik 1.4 tsi 125 KM w Superbie jest już na pasku, więc będzie mniej awaryjny niż CAXA
Superb 1.6 TDI 105 KM - wrażenia z jazdy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mirek_p11Maicroft, wydaje mi się, że silnik 1.4 tsi 125 KM w Superbie jest już na pasku, więc będzie mniej awaryjny niż CAXA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez mirek_p11Maicroft, wydaje mi się, że silnik 1.4 tsi 125 KM w Superbie jest już na pasku, więc będzie mniej awaryjny niż CAXAZamieszczone przez LUKI1.4TSI 125hp CXSB jest produkowany od 09.2013 i jest na pasku
Komentarz
-
-
Re: Superb 1.6 TDI 105 KM - wrażenia z jazdy
Zamieszczone przez Primjak w temacie - czy da się z takim silnikiem w takim aucie sprawnie poruszać?
Superb swoje waży a 1.6 TDI CR ma tylko 250NM, na szczęście zmienili w tym roku łańcuch na paski
Komentarz
-
-
też się na ten drugi bieg zapatrzyłem...przy wyprzedzaniu fury z gnojem pewnie.. :?
co nie zmienia faktu że po chipie taki superb już jako tako się by katałajtał..
na ile KM go robią :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
130-140KM, wiec bedzie to wtedy moglo jezdzic porownywalnie z 2.0TDI 140KM. Ale dalej w spalanie srednie 4.6l nie wierze. Chyba ze bedziemy jezdzic po pustych drogach.
Plusem S2 jest jednak zbiornik paliwa 60l, a zamiast 50l jak w O3.
W sumie to S2 gdyby mial silnik 1.2TSI to tez by jezdzil. Jak wsiasc do auta i jedynie przejechac odcinek A-B i nie ma potrzeby wyprzedzania, tylko sobie spokojnie jedziemy to po co wiecej niz 100KM w aucie. Zapakowany maluch wazyl po 900kg, mial 22KM i mozna bylo nim na wakacje bezstresowo jechac, ba nawet z kempingiem. A teraz jak kemping to musi byc wielki SUV do kompletu :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle dalej w spalanie srednie 4.6l nie wierze.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft130-140KM, wiec bedzie to wtedy moglo jezdzic porownywalnie z 2.0TDI 140KM
chodzi mi o stosunek cena/jakość/komfort/spalanie .O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez keraj998Zamieszczone przez andreashess1.6 TDI CR ma tylko 250NM, na szczęście zmienili w tym roku łańcuch na paski
a jak jest organoleptycznie tego nie wiem ponieważ nie robiłem jeszcze rozrządu w dyliżansie a dopiero mam koło 9.300km przejechane
Komentarz
-
-
Maicroft, dobrze, że tam po serwisie nie tankują aut.... bo mogliby wlać pb do auta na gnojówkę....ręce opadają jak się słucha o tych ASO....
No ale może oleje mieszają i leją olej do benzyny do diesla i na odwrót...wtedy koledzy nie dziwmy się, ze po gwarancji autka szybko kończą żywot (oprócz zamierzonych marnych materiałów, jak do tego dojdzie taki na poziomie "serwis" to kaplica wcześniej czy później....) :roll:
Komentarz
-
Komentarz